Miksi Opiportal Basic?

Yksi sivusto joka toimii kaikilla laitteilla
Sivusto suunnitellaan siten, että se skaalautuu kaikille laitteille. Aikaisemmin suunniteltiin erikseen nettisivut ja mobiiliversio, jolloin sivuston ylläpito oli hankalaa ja työlästä.
 

Erinomainen vastine rahalle
Responsiivinen suunnittelu on lähes poikkeuksetta kustannustehokkain tapa suunnitella nettisivut. Kaikki Opiportal Basic sivustot ovat responsiivisia, joten saat rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.
 

Googlen hakukone arvostaa responsiivisia sivuja enemmän kuin perinteisiä ratkaisuja
Google suosittelee responsiivisia nettisivuja, koska ne ovat hakuroboteille helpompia ymmärtää. Jos yritykselläsi on erikseen perinteiset nettisivut ja mobiiliversio niin Googlen hakukone saattaa rankaista tuplasisällöstä. Opiportal Basic -palvelun avulla varmistat, että sivustosi näkyy hakutuloksissa mahdollisimman korkealla ilman erillistä investointia.
 

Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä
Sivuston päivittäminen onnistuu web-selaimessa toimivalla helppokäyttöisellä julkaisujärjestelmällä. Voit mm. muokata sisältöä Word -tyylisellä sisältöeditorilla, raahata kuvia suoraan työpöydältäsi ja seurata Google Analyticsin tilastoja suoraan julkaisujärjestelmästä.
 

Responsiivisuus on minimistandardi vuodelle 2016!
Responsiivisuus on tekniikka, joka tulee toimimaan tulevaisuudessakin. Sen sijaan perinteiset nettisivut eivät välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla ilman koodin päivitystä. Hanki itsellesi responsiiviset nettisivut tai ne ovat vanhentuneet jo valmistuessaan!
 

Avaimet käteen -paketti

Hinnat alkaen 299 € + 20 €/kk
(alv. 0%). Huom! Hinnat voimassa sitoumuksetta!

Paketti sisältää mm.

  • Suunnittelemme asiakkaan kanssa sivuston ulkoasun ja rakenteen. Päivitämme tarvittaessa myös olemassa olevat nettisivut responsiiviseksi.

  • Siirrämme asiakkaan toimittaman materiaalin sivustolle. Tarvittaessa työstämme asiakkaan puolesta myös sisällön.

  • Sivuston sisältö on optimoitu älypuhelimille ja tableteille joten et tarvitse erillistä mobiiliversiota.

  • Toteuttamamme sivustot näkyvät tehokkaasti myös Googlen hakutuloksissa.

  • Peruspaketin ominaisuuksiin kuuluu mm. uutispalsta, kuvagalleria ja yhteydenottolomake.

  • Web-selaimessa toimivan ylläpitoeditorin, jonka avulla voit muokata sivuston sisältöä Word -tyylisellä editorilla. Tarvitset vain internet-yhteyden! Tutustu julkaisujärjestelmään >>

     

Ota yhteyttä 

 

Ota yhteyttä

Puh. +358102291919
asiakaspalvelu@opiferum.com
Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

Ota yhteyttä